Leden

Jeugd, onderwijs, welzijn, gezondheidszorg, werk en inkomen: elk van de leden heeft een specialisatie. Wie zijn de 4 leden van de Participatieraad Leusden?

Henriëtte Schneiders
Vanaf 1993 woonachtig in Leusden. Sinds december 2020 actief voor de Participatie Raad.   
Ik ben altijd bereid om ergens aan te werken zonder vooraf te weten wat er uit gaat komen. Dat geldt ook voor mijn rol in deze Raad.
Momenteel ben ik fulltime werkzaam als gebiedsregisseur in het team Wonen bij woningcorporatie Ymere. Mijn standplaats is Almere. Focus richt zich op leefbare wijken en buurten. Dit doe ik samen met mijn team van consulenten en wijkbeheerders.
Daarvoor heb ik diverse functies gehad binnen de gemeente Almere. Onder andere manager bij de dienst Sociale Zaken & Re-integratie.
Mijn eerste functie was HR-adviseur bij Thuiszorg Gooi & Vechtstreek.
Voor de Participatie Raad denk ik graag mee als het gaat om maatschappelijk – sociale vraagstukken rondom arbeidsparticipatie en wonen. Uiteraard doe ik samen met mijn collega P-leden.

Mocht u vragen aan mij hebben of me een keer willen spreken, u kunt me altijd bellen op nummer 06 51 63 10 13 of mailen h.schneiders@participatieraadleusden.nl

Jan Burger
Sinds 1975 Leusdenaar. Gehuwd, 3 kinderen, 5 kleinkinderen. Beroepsmatig en vrijwillig actief (geweest) in de gezondheids- en welzijnszorg in Leusden, Achterveld en Amsterdam, provinciaal en landelijk, als werker, manager, bestuurder of toezichthouder. “in diverse functies hoor en zie ik dat er in Leusden veel dingen gebeuren in het sociaal domein en graag denk ik vanuit het belang van betrokkenen mee over de rol en inzet van het gemeentebestuur. In mijn andere vrijwilligerswerk hoor en zie ik veel. Die informatie wil ik graag inzetten voor een samenleving waar voor ieder een zinvolle plek en rol is.”
Aandachtsgebieden: Jeugd en Welzijn & Gezondheidszorg

Ine Kerkhof
Ik ben gehuwd en sinds 1988 woonachtig in Leusden. We hebben 2 dochters en 3 kleindochters. Ik heb ruim 20 jaar gewerkt in de jeugdzorg en vervolgens 20 jaar in de Specialistische jeugd GGZ. Inmiddels ben ik met pensioen. Vanaf 1997 t/m mei 2018 ben ik politiek actief geweest voor de PvdA in Leusden als  fractievertegenwoordiger, raadslid, fractievoorzitter en bestuurslid. Vanaf september 2018 ben ik voorzitter van het Fonds Samenlevingsinitiatieven in Leusden.
Aandachtsgebieden : Werk & Inkomen en Jeugdzorg