Leden

Jeugd, onderwijs, welzijn, gezondheidszorg, werk en inkomen: elk van de leden heeft een specialisatie. Wie zijn de 4 leden van de Participatieraad Leusden?

Jan Burger
Sinds 1975 Leusdenaar. Gehuwd, 3 kinderen, 4 kleinkinderen. Beroepsmatig en vrijwillig actief (geweest) in de gezondheids- en welzijnszorg in Leusden, Achterveld en Amsterdam, provinciaal en landelijk, als werker, manager, bestuurder of toezichthouder. “Als voorzitter van de werkgroep Welzijn & Zorg van de Stichting Maatschappelijke Begeleiding Leusden (SMBL) en in mijn andere vrijwilligerswerk hoor en zie ik veel. Die informatie wil ik graag inzetten voor een samenleving waar voor ieder een zinvolle plek en rol is.”
Aandachtsgebieden: Jeugd en Welzijn & Gezondheidszorg

Ine Kerkhof
Ik ben gehuwd en sinds 1988 woonachtig in Leusden. We hebben 2 dochters en 3 kleindochters. Ik heb ruim 20 jaar gewerkt in de jeugdzorg en vervolgens 20 jaar in de Specialistische jeugd GGZ. Inmiddels ben ik met pensioen. Vanaf 1997 t/m mei 2018 ben ik politiek actief geweest voor de PvdA in Leusden als  fractievertegenwoordiger, raadslid, fractievoorzitter en bestuurslid. Vanaf september 2018 ben ik voorzitter van het Fonds Samenlevingsinitiatieven in Leusden.
Aandachtsgebieden : Werk & Inkomen en Jeugdzorg