Leden

Jeugd, onderwijs, welzijn, gezondheidszorg, werk en inkomen: elk van de leden heeft een specialisatie. Wie zijn de 4 leden van de Participatieraad Leusden?


Ine Kerkhof

Ik ben gehuwd en sinds 1988 woonachtig in Leusden. We hebben 2 dochters en 3 kleindochters. Ik heb ruim 20 jaar gewerkt in de jeugdzorg en vervolgens 20 jaar in de Specialistische jeugd GGZ. Inmiddels ben ik met pensioen. Vanaf 1997 t/m mei 2018 ben ik politiek actief geweest voor de PvdA in Leusden als  fractievertegenwoordiger, raadslid, fractievoorzitter en bestuurslid. Vanaf september 2018 ben ik voorzitter van het Fonds Samenlevingsinitiatieven in Leusden.
Aandachtsgebieden : Werk & Inkomen en JeugdzorgGertrud Gosenshuis

In 2000 ben ik in Leusden komen wonen. Ruim  40 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de gezondheidszorg als verpleegkundige ( HBO-V) en als GZ-psycholoog/orthopedagoog binnen diverse sectoren (GGZ, Gehandicaptenzorg, CCE ),  in  verschillende functies en op verschillende niveaus. Sinds eind 2020 ben ik met pensioen.  Ik heb affiniteit en ervaring met diverse aandachtsgebieden en doelgroepen. Inmiddels ben ik 2 jaar betrokken bij de Participatieraad.
Aandachtsgebieden: zorg, welzijn, werk en jeugd.