Leden

Jeugd, onderwijs, welzijn, gezondheidszorg, werk en inkomen: elk van de leden heeft een specialisatie. Wie zijn de 4 leden van Participatieraad Leusden?

Jan Burger
Sinds 1975 Leusdenaar. Gehuwd, 3 kinderen, 4 kleinkinderen. Beroepsmatig en vrijwillig actief (geweest) in de gezondheids- en welzijnszorg in Leusden, Achterveld en Amsterdam, provinciaal en landelijk, als werker, manager, bestuurder of toezichthouder. “Als voorzitter van de werkgroep Welzijn & Zorg van de Stichting Maatschappelijke Begeleiding Leusden (SMBL) en in mijn andere vrijwilligerswerk hoor en zie ik veel. Die informatie wil ik graag inzetten voor een samenleving waar voor ieder een zinvolle plek en rol is.”
Aandachtsgebieden: Jeugd en Welzijn & Gezondheidszorg

 

Rob Leeuwenburg
Samenwonend, sinds november 2016 in Leusden, 2 dochters en 4 kleinkinderen. Was interimmanager in de zorg. Leidt nu projecten met betrekking tot gezondheidszorg in Nederland en Afrika. Is voorzitter van Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem. “Mijn uitgangspunt in alles wat ik gedaan heb, is de cliënt daadwerkelijk centraal stellen en de mens een stem geven in alles waar hij of zij in aanraking komt met het sociaal domein. Samenwerking met alle maatschappelijke organisaties en de gemeente vind ik van groot belang.”
Aandachtsgebieden: WMO en Werk en Inkomen & Gezondheidszorg

 

Marco ten Hoven
Geboren en getogen in Leusden. Startte twee jaar geleden samen met Matthieu van der Velde ‘Matt&Co’. “Met Matt&Co denken wij in kansen en geloven wij dat iedereen een kans verdient. Wij helpen de werknemer zijn talenten te ontwikkelen en de opdrachtgever zijn doelen te behalen. Dit gedachtegoed zet ik graag voort binnen de Participatieraad. Samen ontwikkelen wij Leusden tot een prettige plek voor iedere inwoner.”
Aandachtsgebieden: Werk en Inkomen & Gezondheidszorg