Leden

Jeugd, onderwijs, welzijn, gezondheidszorg, werk en inkomen: elk van de leden heeft een specialisatie. Wie zijn de 4 leden van de Participatieraad Leusden?


Ine Kerkhof

Ik ben gehuwd en sinds 1988 woonachtig in Leusden. We hebben 2 dochters en 3 kleindochters. Ik heb ruim 20 jaar gewerkt in de jeugdzorg en vervolgens 20 jaar in de Specialistische jeugd GGZ. Inmiddels ben ik met pensioen. Vanaf 1997 t/m mei 2018 ben ik politiek actief geweest voor de PvdA in Leusden als  fractievertegenwoordiger, raadslid, fractievoorzitter en bestuurslid. Vanaf september 2018 ben ik voorzitter van het Fonds Samenlevingsinitiatieven in Leusden.
Aandachtsgebieden : Werk & Inkomen en Jeugdzorg

 

 

Gertrud Gosenshuis

In 2000 ben ik in Leusden komen wonen. Ruim  40 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de gezondheidszorg als verpleegkundige ( HBO-V) en als GZ-psycholoog/orthopedagoog binnen diverse sectoren (GGZ, Gehandicaptenzorg, CCE ),  in  verschillende functies en op verschillende niveaus. Sinds eind 2020 ben ik met pensioen.  Ik heb affiniteit en ervaring met diverse aandachtsgebieden en doelgroepen. Inmiddels ben ik 2 jaar betrokken bij de Participatieraad.
Aandachtsgebieden: zorg, welzijn, werk en jeugd.

Paula Velders

Ik woon sinds 1973 in Leusden. Na het volgen van de opleiding HBO-Verpleegkunde ben ik werkzaam geweest als wijkverpleegkundige bij verschillende kruisverenigingen en instellingen voor gezondheidszorg in de regio. Vanaf 1985 als wijkverpleegkundige in Leusden, Stoutenburg en Achterveld. Na mijn pensionering heb ik nog een periode tot juni 2022 doorgewerkt. Naast het werk actief geweest als jurylid bij een  sportvereniging. Ik ben bestuurslid geweest van de PvdA afdeling Leusden.

Sinds 1978 gehuwd en wij hebben 3 dochters en 4 kleinkinderen.

Sinds Mei 2023 lid van de participatie raad.

Aandachtsgebied: Zorg en Welzijn

Hennie Caarels

69 jaar waarvan 45 jaar woonachtig in Leusden. Gehuwd, dochter, kleinkinderen. Kinderpsycholoog. Als psycholoog en (later) organisatieadviseur (HRM) ruime ervaring in advieswereld. Beleidsadvies, commerciële en leidinggevende rollen. Veel kennis en ervaring m.b.t. Sociaal Domein bij lokale overheden. Gepensioneerd maar nog steeds werkzaam en veel vrijwilligerswerk. Actief geweest in lokale politieke partij en ook raadslid in vorige raadsperiode.